Lost all channels since firmware upgrade - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 2 (permalink) Old 2011-09-06, 10:08 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3
Lost all channels since firmware upgrade

Firmware was apparently upgraded overnight on my DX3200. Now I have zero channels. can't even get through to customer service. Busy signal. Seems to me when I roll out updates for my PC customers, I confirm upgrades before going whole hog. Anyone else having problems?

Alex in Okotoks
split_tail is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 2011-09-06, 10:30 PM
Premium Supporter
 
Join Date: May 2003
Location: Winnipeg with MTS Ultimate TV, MTS Lightning 25 & VOIP Phone Service.
Posts: 3,300
Does it show a 0 on the front? If so write down your serial number (starts with an M) and go to activations.shaw.ca and reset your terminal (click the I purchased from Shaw button)

- User 'K from Canada' on the MTS Community Forums
- User '7825' on the Shaw Community Forums
- I do NOT work for Shaw or have any connections to the company
shawguy is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome