missing only TMN in guide - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 12 (permalink) Old 2009-09-29, 12:20 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 332
missing only TMN in guide

Is it just me?
EnderWiggin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 2009-09-29, 03:40 PM
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 22
Question missin only TMN on guide

same here in Laval
gilouga is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 2009-09-29, 03:46 PM
Moderator
 
Join Date: Apr 2003
Location: Gatineau and Ottawa
Posts: 11,090
Mine ended after 2 days of listings. That was last night. I expect it will be back. If not do a cold boot.
Jake is offline  
 
post #4 of 12 (permalink) Old 2009-09-29, 06:49 PM
 
Join Date: Oct 2005
Location: Quebec City
Posts: 338
A couple of days ago, TMN was not in the right order in Quebec city. Go into the guide and try typing 711. It may not end up where you expect it to be.
DanTou is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 2009-09-30, 06:06 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 332
Thanks, I will check that!
EnderWiggin is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 2009-09-30, 03:18 PM
 
Join Date: May 2009
Location: Longueuil, QC
Posts: 261
i just checked in arriving at my job, there is a problem with the guide and that channel (at least the HD version


you can still go on it by entering the channel number

Vive le fun!
Rookie_One is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 2009-10-01, 06:41 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 332
Yes, I was talking about the HD version; I can only see listings up to today. I wanted to set to record Dexter this Sunday evening but there is no data. Is there a way to manually set recordings on an 8300HD at a specific time and channel without using the guide?
EnderWiggin is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 2009-10-01, 09:59 AM
57
Moderator
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Rogers, 9865 & 8300-eHDD, Sharp LC75N8000U, Denon AVR4310Ci; Sony KDL40W3000, 9865
Posts: 55,458
Go into "list - preferences - manual recording", however, the channel must be in the list of channels...

Do a cold reboot of the PVR - unplug/wait 10 seconds/replug/wait for time display. The IPG should repopulate properly at midnight, so it should be there the next day.

57's Home Theatre (Latest equipment & photos)
57 is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 2009-10-01, 10:00 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 332
Thanks, 57!
EnderWiggin is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 2009-10-01, 04:27 PM
 
Join Date: May 2009
Location: Longueuil, QC
Posts: 261
unfortunately, 57, its not a problem with the machine, its a problem on our servers

i was able to confirm the problem on our side

Vive le fun!
Rookie_One is offline  
post #11 of 12 (permalink) Old 2009-10-02, 03:06 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 332
The guide is fixed, and now I know how to manually record, thanks.
EnderWiggin is offline  
post #12 of 12 (permalink) Old 2009-10-02, 03:15 PM
 
Join Date: May 2009
Location: Longueuil, QC
Posts: 261
was finally resolved this morning

Vive le fun!
Rookie_One is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome