Lenovo bluetooth and Razr Phone - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 6 (permalink) Old 2007-07-31, 04:02 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 231
Lenovo bluetooth and Razr Phone

I have a Lenovo ThinkPad T60 with a Bluetooth capability that I would like to setup to recognize my Motorola Razr 3 Phone. How can I add this device ? The Configuration sees a no name phone but won't link up without a security code. Where do I get the security code ? My phone is not locked with any code. I've tried my sign in password for the lenovo - no dice.

Any help will be appreciated.

Rogers 8300HD; Sony KDL-40V2500; Yamaha HTR-6190B; Panasonic DMPBD-35; Harmony 880
malam is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 2007-08-02, 12:46 AM
Veteran
 
Join Date: May 2002
Location: A charted un-desert isle
Posts: 2,465
Default passcodes are usually 0000.

Give that a try. It worked when I linked my T41p to LG Chocolate flip phone.
Nuje is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 2007-08-02, 07:28 AM
 
Join Date: Aug 2006
Location: The Highlands
Posts: 773
I can confirm that "0000" worked when I hooked my RAZR up via Bluetooth dongle to Dell desktop.
Ham.Clan is offline  
post #4 of 6 (permalink) Old 2007-08-03, 01:58 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 231
Thanks - 0000 worked ! I could see the folders on the Razr Phone. Is there a way to use this connection to sync or work with addresses, contacts or the calendar ?

Rogers 8300HD; Sony KDL-40V2500; Yamaha HTR-6190B; Panasonic DMPBD-35; Harmony 880
malam is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 2007-08-03, 07:15 PM
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 164
Do a google search for "Motorola Phone Tools" - it is a piece of software (not usually free) and it will synch contacts and let you make backups from the Razr of your info.

Shaw Subscribers - Way to go - we got NHL Centre ICE!!! Memo to Shaw - now fix NHL CI so we can watch it!!
financialpanther is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 2007-08-05, 04:51 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 231
Thanks - got the version 4 installed on my desktop at home but don't have the admin priviledge to install it on the lap top for the office. Its a great tool - just wish i could use it to sync my office calendar which is more important.

Rogers 8300HD; Sony KDL-40V2500; Yamaha HTR-6190B; Panasonic DMPBD-35; Harmony 880
malam is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome