Lost HD ABC 527 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 10 (permalink) Old 2009-01-21, 06:10 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Markham, ON, Rogers Cable, 2*8300HD
Posts: 114
Lost HD ABC 527

Did ABC buffalo and Rogers ever fix their issue with the HD feed. Switched to CTV fee last year after a few brutal events. However the only HD option for Lost at 8pm and 9pm seems to be ABC (since CTV is showing Idol, etc)

Its the one show that i watch same night tape delay live, any other show I would just record on ABC west

Andrew

2*8300HDPVR, Nexstar 3 with WD5000AAKS (500GB external). Rogers, Markham.
mackbig is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 2009-01-21, 08:33 PM
 
Join Date: Aug 2007
Location: Mississauga
Posts: 35
I was just thinking the same thing. I am watching CBS right now but at commercial I watched ABC and I think it did freeze right before commercial but not sure.

We'll see in 1/2 hour, could be a long night and I will be pissed if it still happens. No use calling Rogers either as they can't/won't do anything.

Sony 60" GrandWega, Harmon Kardon AVR230 to Paradigm Monitor 7s,Atoms,10" sub. Also, Sony KDL46W3000 to Sony DAVHDX475
Scorp14 is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 2009-01-21, 09:01 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Markham, ON, Rogers Cable, 2*8300HD
Posts: 114
I just watched 5 minutes of live Lost (the previously on 8pm episode), clipity cllip clip clip. Horrible cutting in and out... I am going way tomorrow, so I guess I will watch SD tonight, then next week start watching it on full tape delay Thursdays using west coast HD feed.

2*8300HDPVR, Nexstar 3 with WD5000AAKS (500GB external). Rogers, Markham.
mackbig is offline  
post #4 of 10 (permalink) Old 2009-01-21, 09:55 PM
 
Join Date: Jan 2004
Location: Ottawa, ON
Posts: 366
Here in Ottawa both the HD feeds from ABC (channel 153 and 527) are blank, the SD ABC feed is sub with the A-Channel SD fee.

So no Lost in HD!!! My PVR didn't even record the blank feed....very pissed!!!
dogbolter is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 2009-01-21, 09:59 PM
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 20
This is really anoying.

And I guess lost isn't on CTV anymore, it's on A channel, which means no alternate HD channel.
TonyB is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 2009-01-21, 10:05 PM
 
Join Date: Nov 2005
Location: Ottawa
Posts: 83
I am in Ottawa (Orleans area) and Lost is recording perfectly fine on ABC HD (at least the first 30 minutes have, since that is what I have watched up to this point).
rodenti is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 2009-01-21, 10:06 PM
 
Join Date: Jan 2007
Location: Toronto
Posts: 1,447
Skipping issue here as well... hate this, that's why I used to watch it on CTV.
Eluder is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 2009-01-21, 11:45 PM
 
Join Date: Apr 2005
Location: Toronto, Ontario
Posts: 1,337
I too had the skippity skippities on the east coast ABC channel for the Lost Special at 8 pm. I figured it'd still be happening for the 9 pm to 11 pm shows, so I switched the recording to the west coast midnight to 2 am shows. Let's hope they'll play fine.

cheers,
supervij

Athena Audition speakers, Harmony 676, Oppo BDP-83, Rogers 8300HDPVR, Sony 55W900A HDTV, SVS sub, Yamaha RXV750 receiver
supervij is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 2009-01-21, 11:55 PM
 
Join Date: Nov 2005
Location: Ottawa
Posts: 83
My PVR recording of Lost from ABC HD did not have any issues at all.

It was a great show.. well worth recording on time shift.
rodenti is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 2009-01-22, 01:06 AM
57
Moderator
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Rogers, 9865 & 8300-eHDD, Panasonic TCP65S1, Denon AVR4310Ci; Sony KDL40W3000, 8300-eHDD
Posts: 53,319
Ottawa doesn't have this problem because they get Detroit instead of Buffalo. See the following thread on the topic please as it's a very well known issue.

Rogers HD Problems - Buffalo again? Please report here.

57's Optimization Services (Home Theatre Optimization) . . . . 57's Home Theatre (Latest equipment & photos)
57 is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome