Picture Sound Breakup on CNN? - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 6 (permalink) Old 2009-01-16, 02:44 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 14
Picture Sound Breakup on CNN?

I usually enjoy great reception but lately on and off over the last couple of days I've noticed a lot of stuttering, pixelation, choppiness on CNN (Rogers Ch33) on both audio and video. I am on Roger SD (SA3290). Anyone else seeing this?

Thanks
AKFubar is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 2009-01-16, 02:52 PM
57
Moderator
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Rogers, 9865 & 8300-eHDD, Panasonic TCP65S1, Denon AVR4310Ci; Sony KDL40W3000, 8300-eHDD
Posts: 53,406
Have you checked your signal strength and S/N ratio? Have you performed a cold reboot? Have you tried removing upstream splitters? See:

57 FAQ - Tips For SA (Cisco) STBs. (also Pace)

57's Optimization Services (Home Theatre Optimization) . . . . 57's Home Theatre (Latest equipment & photos)
57 is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 2009-01-16, 11:57 PM
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 48
I'm having the same problem on CNN...just for the last day or two. I've noticed it with a few other channels, too. No changes have been made to my setup...Rogers must be having some issues on their end.
dmbfan is offline  
post #4 of 6 (permalink) Old 2009-01-19, 07:35 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 14
It's happening again tonight on CNN, TCM, RSO and others. This is the first incident since my last post. It has the problem for a while then the problem just disappears. I'm pretty sure it's not my set up too or it would be more frequent.

Last edited by AKFubar; 2009-01-19 at 07:38 PM. Reason: add
AKFubar is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 2009-01-20, 05:16 AM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 14
Stopped again just shortly after 8:00pm and all remained good for the balance of my TV viewing. I'm pretty sure this is coming from Rogers this way. This incident lasted approx 2hrs. It may be localized to the neighbourhood infrastructure or possibly the junction on the line coming in to the gray box from the pole at the pole end.

When we switched to digital TV and Home Phone in the fall we had all of the cable in the house and the splitter replaced with new, the connectors replaced in the gray box outside and all was stable with good service for quite a while. That's what makes me think it is something either at the Rogers source or in the local infrastructure. I am located right in the downtown core near Spadina and College Sts.

Last edited by AKFubar; 2009-01-20 at 08:13 AM. Reason: additional info
AKFubar is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 2009-01-23, 01:05 AM
 
Join Date: Nov 2005
Location: Toronto, Ontario
Posts: 89
The same thing was happening on CNN HD

Yamaha Receiver, NextBox 3, 50" Panasonic Viera, Toshiba HD-A2, Sony PS3 & full Paradigm speaker package
lasertoronto is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome