Global Winnipeg not working: Shaw cut fibre cable - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 8 (permalink) Old 2010-01-11, 06:41 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,318
Global Winnipeg not working: Shaw cut fibre cable

Anybody, know what is going on with Global Winnipeg? Went to watch the news and for some reason they are showing the Edmonton feed and had a scroll along the bottom about it, but I didn't notice that until it was too late.
vjose78 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 2010-01-11, 07:14 PM
DRS
 
Join Date: Nov 2004
Location: Southern Mb.
Posts: 28
Global Wpg is working on Bell and OTA as of 6:13 pm CDT
DRS is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 2010-01-11, 07:22 PM
Rookie
 
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 4
The Global Edmonton anchor has said that a Shaw fiber was accidentally cut in Calgary. Shaw is using the Global Edmonton feed for the Prairies.
srperry is offline  
post #4 of 8 (permalink) Old 2010-01-11, 07:24 PM
QCK
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,152
Shaw Direct is showing Global Edmonton as well.
QCK is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 2010-01-11, 07:25 PM
 
Join Date: Nov 2009
Location: Calgary
Posts: 73
It's been in and out for Global Calgary as well. Looks like it's starting to work.
XBrav is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 2010-01-11, 08:17 PM
 
Join Date: Nov 2008
Location: Abbotsford, BC
Posts: 31
Edmonton global has replaced Vancouver global all day as well here on the Lower Mainland.
RickyCV is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 2010-01-11, 08:18 PM
Moderator
 
Join Date: Jul 2003
Location: Calgary
Posts: 3,728
Calgary fiber-optic cable cut

Global News Hour in Calgary ran a report about the cut cable at the beginning of the 6 p.m. news.
The problem has been patched for now, with Shaw using the analog over-the-air (antenna) signal from Global Calgary to substitute for the missing digital fiber-optic signal. Perhaps this sort of patching is happening in other Shaw-services locations as well.
And BTW, I notice Shaw channel 10 (community channel) is still out of service in Calgary.
downbeat is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 2010-01-11, 10:58 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,318
I called Shaw and they had a message saying they were having some technical difficulties with it and were working on it.
vjose78 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome