LCD Monitors with HDCP - Page 2 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #16 of 23 (permalink) Old 2007-01-07, 10:40 AM
 
Join Date: Dec 2005
Location: Toronto
Posts: 12
Cyclism, thanks.

I have connected using DVI. The Dell only has DVI and VGA, no component. Dell has claimed the DVI to be HDCP compliant, which I believe to be true, otherwise I would still get a default picture and the SA3250 would advise that the monitor is not HDCP compliant. I have tried this on a IBM Thinkvision monitor, where it is not DVI HDCP compliant but I would still get an error message from the SA3250. The Dell is not accepting the signal at all, regardless if it is HDCP compliant or not.

Do you have the Dell monitor?
f1racer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 23 (permalink) Old 2007-01-07, 10:47 AM
Moderator
 
Join Date: Jun 2005
Location: Vancouver - OTA, Pioneer KURO Elite Signature PRO-141FD, 27" iMac, WDTV Live.
Posts: 2,781
f1racer:

I have the Dell 2407WFP and though it also claims to be HDCP compliant, I was never able to get a picture using DVI from a STB. I had to use Component, which my monitor has.

Read hugh's Post #8 in this thread. What you could be experiencing with your 22" model could be the same issue as with the 24".

However, we are going off-topic on this thread. Please do a search for the particular model you have. This thread is for listing of HDCP Compliant monitors only.
Cyclism is offline  
post #18 of 23 (permalink) Old 2007-01-08, 04:32 AM
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sunshine Coast
Posts: 619
Yes the Samsung 940 BW is HDCP compliant. Check their website. I am watching TV from my Bell 6100 via DVI on it. I have to set the STB to 720P for it to work though. My Dell 1907 also works this way set at 720P. This may help f1racer also.
Interceptor is offline  
post #19 of 23 (permalink) Old 2007-01-08, 06:05 PM
 
Join Date: Dec 2005
Location: Toronto
Posts: 12
Thanks Interceptor. That's great help! So they are HDCP compliant but do not accept 1080i, but only 720p/480p?

The SA3250HD STB output is fixed at 1080i, so I am out of luck.
f1racer is offline  
post #20 of 23 (permalink) Old 2007-01-08, 06:08 PM
Moderator
 
Join Date: Jun 2005
Location: Vancouver - OTA, Pioneer KURO Elite Signature PRO-141FD, 27" iMac, WDTV Live.
Posts: 2,781
f1racer:

You can change the output of the STB to 720p.

Check the FAQ: Tips for SA STBs, here:

57 FAQ - Tips For SA (Cisco) STBs. (also Pace)
Cyclism is offline  
post #21 of 23 (permalink) Old 2007-01-29, 06:37 PM
 
Join Date: Mar 2006
Location: London, UK----->Ontario CND
Posts: 308
I have the samsung syncMaster 931BF
england is offline  
post #22 of 23 (permalink) Old 2007-03-03, 12:36 PM
 
Join Date: Jul 2005
Location: Waterloo, ON
Posts: 32
has anyone gotten their Dell E228WFP or any other HDCP compliant dell lcd monitor working with their SA 3250HD box?
SurrealCivic is offline  
post #23 of 23 (permalink) Old 2007-04-05, 10:32 AM
 
Join Date: Jul 2005
Location: Waterloo, ON
Posts: 32
I wanted to give everyone an update on the Dell E228WFP LCD monitor.

It works with the Scientific Atlanta 3250HD box, there are no HDCP issues, but it will only work with 720p. Therefore you have to follow the HD setup wizard to configure only 720p, any other resolution will produce out of range errors on the monitor.
SurrealCivic is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome