Craigslist down in Canada - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 8 (permalink) Old 2011-11-29, 01:50 PM Thread Starter
Member #1
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 47,716
Craigslist down in Canada

Try to goto Craigslist.org today and you come to http://64.124.14.82/

with this image

hugh is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 2011-11-29, 01:52 PM Thread Starter
Member #1
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 47,716
Apparently been out since last night.
hugh is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 2011-11-29, 01:59 PM
Moderator
 
Join Date: Sep 2005
Location: Edmonton AB
Posts: 2,282
When I got to Craigs list I get this message:

Quote:
Hello, Canada! Technical issues are currently affecting access to craigslist Canada sites for many users.

All hands are working to get this sorted out asap. Sorry for the inconvenience.
Thats at craiglist.ca at craiglist.org I get the message you have Hugh. Does craiglist have a .org?

I use the other online classified service so don't know for sure

I have a photographic memory, trouble is most times the lens cap is on.

Last edited by talljak; 2011-11-29 at 02:01 PM. Reason: More info
talljak is offline  
post #4 of 8 (permalink) Old 2011-11-29, 01:59 PM Thread Starter
Member #1
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 47,716
Yeah, I get that message now too.
hugh is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 2011-11-29, 02:00 PM
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 116
The toronto section of craigslist seems to be working for me. I did have trouble accessing it last night however.
phaeton is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 2011-11-29, 05:41 PM
Moderator
 
Join Date: Apr 2003
Location: Gatineau and Ottawa
Posts: 11,017
I was on it last night and today with no issues. Perhaps they changed registrars and the DNSs were not fully populated with the new IPs.
Jake is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 2011-11-29, 06:28 PM
 
Join Date: May 2005
Location: Burlington, ON
Posts: 530
Seems to be a DNS issue that's ISP-specific, since it never went down on Cogeco.
CenturyBreak is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 2011-11-30, 07:09 PM
Moderator
 
Join Date: Apr 2003
Location: Gatineau and Ottawa
Posts: 11,017
There was an odd article on QMI regarding the outage. The headline was "Craigslist Canada Shutdown" along with some reference to copious spamming.
Jake is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome