Actiontec V1000H ROOT LOGIN? - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 13 (permalink) Old 2012-01-09, 10:38 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 44
Actiontec V1000H ROOT LOGIN?

I need QOS access, can anyone assist?
amorak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 (permalink) Old 2012-01-10, 02:20 AM
 
Join Date: Aug 2006
Location: Calgary
Posts: 141
Me too, please!
I LOVE my Telus service thus far (thanks Wiremonkey for the help before my installation, by the way!), but I would like to change the DNS settings on the router.
SomethingMore is offline  
post #3 of 13 (permalink) Old 2012-01-10, 03:09 PM
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 48
Changing the DNS on your router will result in the loss of your TV signal. Hence why it is blocked
staeit is offline  
post #4 of 13 (permalink) Old 2012-01-10, 10:46 PM
 
Join Date: Aug 2006
Location: Calgary
Posts: 141
Not true at all. I managed to get the root password on another forum. I changed both the primary DNS and secondary DNS. My wife was watching TV the entire time, and it didn't get interrupted.
SomethingMore is offline  
post #5 of 13 (permalink) Old 2012-01-13, 02:23 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Hi something is it possible to get that info from you I just got the actiontec yesterday and find the telus restrictions on it very annoying.
Rocky1965 is offline  
post #6 of 13 (permalink) Old 2012-03-12, 08:20 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
!

I would love this information too please! someone please PM me the v1000h root login information. much luv.

-Vancouver.
cbriggs77 is offline  
post #7 of 13 (permalink) Old 2012-03-13, 12:31 AM
 
Join Date: Jul 2008
Location: Victoria BC
Posts: 388
I would also greatly appreciate it if someone could PM me the login info for the Actiontech, In the future I may need to go back to that modem and having that info would be fantastic!

Motorized 90cm/AzBox Elite HD/MicroHD for Ku FTA; CM-4228HD for OTA; Bell TV
dtvinvictoria is offline  
post #8 of 13 (permalink) Old 2012-03-20, 12:19 AM
Rookie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by dtvinvictoria View Post
I would also greatly appreciate it if someone could PM me the login info for the Actiontech, In the future I may need to go back to that modem and having that info would be fantastic!
If you get the info, can you please pm me as well :P
mohsinkhan35 is offline  
post #9 of 13 (permalink) Old 2012-03-21, 06:11 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
need root password PLEASE! PM ME ASAP

Im on .55 fw.
cbriggs77 is offline  
post #10 of 13 (permalink) Old 2012-03-22, 01:16 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 11
try one of these


root – f1ckl3
tech – t3lu5tv
dreckis604 is offline  
post #11 of 13 (permalink) Old 2012-04-17, 11:53 PM
faq
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
thanks dreckis604 for sharing. tech one did works but not the root one , I am on 0.55 firmware. If you login as tech you still don't have access to QOS menu .
faq is offline  
post #12 of 13 (permalink) Old 2012-06-12, 06:07 AM
Rookie
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
I'm also in need of a root password for the telus V1000H. Could anyone pm it to me?
dnaking is offline  
post #13 of 13 (permalink) Old 2012-07-01, 03:32 PM
Rookie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
Reply to USER NAME

The default user name I have is admin not sure what the default password is but you could leave it blank or try telus or telus123.
intrepi is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome