Shaw customer care internet usage link not working, properly - Page 2 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #16 of 24 (permalink) Old 2013-04-05, 03:10 PM
Rookie
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 19
Shaw is very good at numbers though; they never seem to screw up an opportunity to raise their rates. You know what they say, everyone has a certain talent.......
yoster is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 24 (permalink) Old 2013-04-06, 11:13 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 65
Hey, did a DH VIP think that my thread title that contained the phrase "gone bye bye" was too technical?
Tony1M is offline  
post #18 of 24 (permalink) Old 2013-04-06, 11:51 AM
57
Moderator
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Rogers, 9865 & 8300-eHDD, Panasonic TCP65S1, Denon AVR4310Ci; Sony KDL40W3000, 8300-eHDD
Posts: 53,479
No, he thought that since it's back, but not working properly the thread title of "gone bye bye" was no longer appropriate. It was not modified originally because it was the appropriate technical term.

57's Optimization Services (Home Theatre Optimization) . . . . 57's Home Theatre (Latest equipment & photos)
57 is offline  
post #19 of 24 (permalink) Old 2013-04-07, 10:07 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 65
This morning I notice that our internet usage for the month of early March into early April has not changed one iota over the past 4 days, even though we have been using Netflix quite extensively. Maybe Netflix is using an amazing new compression algorithm, right?

If that link is the very same one that Shaw itself uses to determine subscirbers' usage, it's no wonder that, up until the present anyway, Shaw does not enforce subscibers' monthly download limits.

Last edited by Tony1M; 2013-04-07 at 04:15 PM. Reason: wrong months
Tony1M is offline  
post #20 of 24 (permalink) Old 2013-05-08, 11:17 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 65
Has the internet usage link "gone bye bye" yet again, or am I the only one not to be able to find it?
Tony1M is offline  
post #21 of 24 (permalink) Old 2013-05-08, 12:38 PM
 
Join Date: Apr 2012
Location: Victoria, BC
Posts: 654
Nope, not just you. I'm not seeing it either.
GamerGuy is online now  
post #22 of 24 (permalink) Old 2013-05-08, 02:49 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 65
Well, the usage link is back, but after I click on it, they typical usage page opens, but it doesn't show any usage or usage-limit.

I think that feature is being "put back together".
Tony1M is offline  
post #23 of 24 (permalink) Old 2013-05-08, 03:02 PM
 
Join Date: Apr 2012
Location: Victoria, BC
Posts: 654
Mine is back to, well, like you, just the "View usage" link at least. "No data to display".
GamerGuy is online now  
post #24 of 24 (permalink) Old 2013-05-08, 11:15 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 65
And now the link is gone bye bye yet again.
Tony1M is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome