Windows XP SP2 CD now available - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 5 (permalink) Old 2004-08-25, 02:13 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Location: Toronto
Posts: 348
Ex_Brit is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 2004-08-25, 09:23 PM
 
Join Date: Jul 2003
Location: Toronto, Rogers 8300HD,Sony KDE42XBR950,
Posts: 1,090
Good stuff. I just ordered it, altho I will download as well. I also have the sp1 disk and it is very useful when I had to reload xp.

Yammy RXV2400 & CDC815, Celestion DL8 fr Mission 73Ci ctr Sansui rear Velodyne CHT8, Vaio TT180, i7-920@3.8Ghz
e268 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 2004-08-25, 09:27 PM
Member #1
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 47,716
Peter, thanks for the link!

I have ordered my copy. I wonder if it will include SP1 on it?
hugh is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 2004-08-25, 09:34 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Location: Toronto
Posts: 348
Quote:
Originally Posted by Hugh
Peter, thanks for the link!

I have ordered my copy. I wonder if it will include SP1 on it?
SP2 includes all patches and hotfixes from day 1 of XP (SP1 included) and a lot more.
There have been some issues so make sure you are ready with at least 1.8gb of disc space free (it wont need all that when finished) and that all your software/hardware are up to date.
See this page: http://www.microsoft.com/windowsxp/s...hattoknow.mspx
Here is a list of programmes that don't seem to work after SP2 (N.B. "seem")
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=842242
Those of you with P4 "Prescott" cpu's need to upgrade from website before applying SP2
Ex_Brit is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 2004-09-03, 11:52 AM
Premium Supporter
 
Join Date: May 2003
Location: Winnipeg with MTS Ultimate TV, MTS Lightning 10 & VOIP Phone Service.
Posts: 3,294
Got my SP2 CD today as a backup even though I already downloaded it off the internet last week - So if I ever do have to re-format and re-install XP, this has SP1 on it too? Does anyone remember that update CD we all ordered last March? (I'll try and find the link on the forums if I can) Is that just updates and would I still have to plug that in to after I re-installed everything?

Thanks
Shawguy

- User 'K from Canada' on the MTS Community Forums
- User '7825' on the Shaw Community Forums
- I do NOT work for Shaw or have any connections to the company
shawguy is offline  
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome