splitting signal from dish - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 2 (permalink) Old 2004-06-28, 12:16 AM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
splitting signal from dish

i was wondering if its possible to split the coax cable from the dish to 2 recevers using a splitter box?
hooduu is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 2004-06-28, 09:20 AM
Veteran
 
Join Date: Nov 2003
Location: Kincardine ON.
Posts: 4,318
In most cases, no, you need a multiswitch or matrix switch with all your dish outputs connected to it, and each input on your receivers connected directly to it.
classicsat is offline  
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome