Rogers IPG Now Showing HD. - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 4 (permalink) Old 2003-02-18, 09:42 PM Thread Starter
57
Moderator
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Rogers, 9865 & 8300-eHDD, Panasonic TCP65S1, Denon AVR4310Ci; Sony KDL40W3000, 8300-eHDD
Posts: 53,482
Rogers IPG Now Showing HD.

The Rogers IPG now shows some programmes as (HD) in their listings. So far I've noticed ABC programmes done this way. Hope this is a trend... Perhaps they'll add (5.1) to the listings as well (as they have done on TMN for a while already).

Apparently Comcast in NY has been doing this (HD) for a while (they don't show (5.1)). As long as they keep copying each other's good things, we're the winners.

57's Optimization Services (Home Theatre Optimization) . . . . 57's Home Theatre (Latest equipment & photos)
57 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 2003-02-18, 09:58 PM
Veteran
 
Join Date: Sep 2002
Location: Downtown Toronto, ON
Posts: 2,149
NBC too. For example, tonight it was: Frasier (HD)

Some finally figured out that maybe we'd like an indication which shows on those HD channels are in HD.

As you say, good news.

To HD - And beyond.
dialog_gvf is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 2003-02-19, 03:37 PM
 
Join Date: Sep 2002
Location: Etobicoke
Posts: 1,079
Of course one of the channels that said HD in the guide was actually SD when it came on - not sure which one as I wasn't interested in the show butI noticed it while I was flipping through. Definitely a good trend if they get it right most of the time.

Jethro - LG 60PG60, NB 3.0, Yam HTR6190, Polk, Harmony 680, Xbox360, Xbox One
Joxer is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 2003-02-19, 04:17 PM
Member #1
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 47,716
someone sent me a note a week or so ago saying.. that The listings now list the shows (ABC, CBS and NBC) that are in HD with "HD" at the end and that the Rogers preview on 280 is in DD5.1 (not the Samsung portion) .
hugh is offline  
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome