BEV 5100...no sound? - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 5 (permalink) Old 2002-12-29, 02:45 AM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 15
BEV 5100...no sound?

I had a funny thing happen...turned on the system this eve only to find a picture...but no sound (using the digital out only here!)...so I unplugged the 5100 for a few mins then replugged in...awaited for sat signal acquire and audio was back!

Any thoughts or similar experiences?
i_amcdn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 2002-12-29, 08:21 AM
Member #1
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 47,716
It's not unheard of as some people reboot their 5100 on a regular basis and they find it cleans things up.
hugh is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 2002-12-30, 04:41 PM
 
Join Date: Dec 2002
Location: Winnipeg, MB
Posts: 974
This has happened to me a few times as well. I find that I can get rid of the problem by changing channels or locking into a channel on a different transponder and then going back. Annoying!
MrGrinch is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 2002-12-31, 12:43 PM
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montreal
Posts: 6
Sound goes regularly

I am currently on my 4th 5100, replaced for many reasons, and the "No Sound" variation happens at least once every 2 weeks. Do a reboot, and the sound comes back. So far have had no explanation for it.
EdwardC is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 2003-10-25, 09:39 PM
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 172
Since this summer and software upgrade, I have no sound on my 5100 and
5800 plug via optical and I have to reboot (power 5 seconds tip to get hit
back) every 1-2 week or so and I'm very fed up now.. Anyone had this
problem and succesfully resolved this problem and how? Can a "Monster
Clean power"$$$ power bar be of some use or not is you have one?
IrishDuke is offline  
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome