Samsung 32' LCD/HDTV sound problem - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes

post #1 of 3 (permalink) Old 2008-12-26, 01:51 PM Thread Starter
Rookie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Samsung 32' LCD/HDTV sound problem

Hi, not really sure which forum to post in but I have a small issue

I bought a Samsung 32' lcd hdtv and im trying to hook it up to my rogers cable box...the picture shows up but no sound whats so ever.

Same goes for my xbox 360..picture but no sound.

I'm pretty sure the sound on the tv works since it makes a sound when I turn on the tv..

I'm not sure if I've plugged in everything properly..I was hoping that there was like a guide to set it up since the instruction that came with the tv are very vague.

Thanks.
dappycappy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 2009-01-06, 11:11 PM
Rookie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 17
Make sure that you sould have six wire come from your cable box (Component (green, blue, red) and RCA audio (red and white)...

the red and white one are for audio


if you are plugged with DVI - HDMI you have to pass the audio with RCA audio cable

If you are plugged with HDMI, everything should work, if not call Roger Technical support

ciao!
goldenbullet is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 2009-01-06, 11:29 PM
57
Moderator
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Rogers, 9865 & 8300-eHDD, Panasonic TCP65S1, Denon AVR4310Ci; Sony KDL40W3000, 8300-eHDD
Posts: 53,322
Please advise us:

1. Make/model of the TV
2. Make/model of the Rogers STB
3. Types of connection used between devices.

If using HDMI from STB to TV go into the STB Settings and under audio select HDMI.

Please see the following post and the relevant links - SA STBs, etc - useful for those new to the forum:

HDTV Frequently Asked Questions: Please read this before posting in the forum

hmm, just noticed that this thread is quite a few days old. I assume that the OP probably found the issues.

57's Optimization Services (Home Theatre Optimization) . . . . 57's Home Theatre (Latest equipment & photos)
57 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome